E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 07-02-2007, 10:48 AM   #1
BMWCAB
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Leeds, England
Posts: 33
My Ride: BMW 320 CAB
Exclamation Angel eye problem

Hi guys, just a quick question. I installed the preditor chromiums and they are great however every now and again I notice they out, when I pop the hood and wiggle the fuse holder they work again............Why and any ideas how to stop it????
BMWCAB is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 07-02-2007, 12:02 PM   #2
Edison@JleviSW
1.888.JLEVISW
 
Edison@JleviSW's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Santa Clara
Posts: 28,332
My Ride: BMW Duh
Send a message via AIM to Edison@JleviSW
Sounds like a loose fuse or connection.
Edison@JleviSW is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2007, 01:54 PM   #3
BMWCAB
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Leeds, England
Posts: 33
My Ride: BMW 320 CAB
thats what i thought how do i fix it???
BMWCAB is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2007, 04:21 PM   #4
VMRWheels
Sponsor
 
VMRWheels's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Anaheim, CA
Posts: 10,004
My Ride: 1:25 Scale Enzo
Send a message via AIM to VMRWheels Send a message via Yahoo to VMRWheels
Try swapping a fuse or see if you can push it in further.
__________________
Sales @ VMR | Wheels
Tel: 714-442-7916 | Email: sales@velocitymotoring.com

Facebook! | Flickr! | Blog! | Instagram!
New for 2014: V702 Multispoke | V810 Flow Form
VMRWheels is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use