E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 07-14-2007, 05:46 PM   #41
sillieidiot
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: the OC
Posts: 44,061
My Ride: '06 AW 330ci
Send a message via AIM to sillieidiot
yea they will work fine. the ones that came for me had black and red wiring. the black was the ground. so it was black (from the ballast) to brown (from the relay). just in case you got the same colors as well.
__________________
I like to reply to threads with 0 posts




Have a lighting problem? Read this first:
Lighting-related Troubleshooting Guide
sillieidiot is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 03:37 PM   #42
Bert336
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Triad, NC
Posts: 209
My Ride: 330i ZHP 6MT
hey guys i just order some replacement ballast from vibelights.com. one question though. any of you know which side of the ring is positive and which one is negative? i had cut the connectors off of mine due to a replacement i had to do a while back and ever since i havent installed a new ballast so i forgot which one is which.. thanks a bunch!
__________________
Bert336 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 03:46 PM   #43
sillieidiot
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: the OC
Posts: 44,061
My Ride: '06 AW 330ci
Send a message via AIM to sillieidiot
for the white wires? it doesn't matter.
__________________
I like to reply to threads with 0 posts




Have a lighting problem? Read this first:
Lighting-related Troubleshooting Guide
sillieidiot is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 06:53 AM   #44
Bert336
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Triad, NC
Posts: 209
My Ride: 330i ZHP 6MT
my rings i believe have the blue wires but the ballast do have the white wires..
__________________
Bert336 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 06:59 AM   #45
ca1242
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Burke, VA
Posts: 7,633
My Ride: 2003 330i
Still doesn't matter. VOltage coming out of the ballast is AC, so it has no + or -
__________________
ca1242 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 04:08 PM   #46
Bert336
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Triad, NC
Posts: 209
My Ride: 330i ZHP 6MT
cool. thanks! =]
__________________
Bert336 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 04:26 PM   #47
Bert336
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Triad, NC
Posts: 209
My Ride: 330i ZHP 6MT
alright well i got my DDEs hooked up, let them warm up but one one ring i see a slight discoloration compared to the other 3...they are all 6k...but one of them has light a greenish color instead of a bright white..i used one of my old ballast...could it be a bad ballast or a bad ring? do rings ever go bad?
__________________
Bert336 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 05:15 PM   #48
sillieidiot
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: the OC
Posts: 44,061
My Ride: '06 AW 330ci
Send a message via AIM to sillieidiot
yes the rings go bad. take your new one and use it on the side with the bad ring. see if that helps any.
__________________
I like to reply to threads with 0 posts




Have a lighting problem? Read this first:
Lighting-related Troubleshooting Guide
sillieidiot is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 09:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use