E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-21-2008, 04:25 PM   #1
ManUtd8
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: NC
Posts: 194
My Ride: '01 325i StahlGrau
Small Angel Eye Problem

So I go unlock my car and 3 out of the 4 predator chromiums look like they are 3000k and the 4th looks fine (6000k). Never done this before, and of course they look fine once the car is started. Normal or is there a problem?
ManUtd8 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-21-2008, 04:36 PM   #2
Sam 330ci
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Salem NH
Posts: 3,574
My Ride: 03 530i
Send a message via AIM to Sam 330ci
Loose ground ftl.
__________________
Sam 330ci is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2008, 04:59 PM   #3
Edison@JleviSW
1.888.JLEVISW
 
Edison@JleviSW's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Santa Clara
Posts: 28,332
My Ride: BMW Duh
Send a message via AIM to Edison@JleviSW
Completely normal, the rings are just cold and need the alternator to run at full power.
Edison@JleviSW is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2008, 08:14 PM   #4
ManUtd8
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: NC
Posts: 194
My Ride: '01 325i StahlGrau
Quote:
Originally Posted by Nick@Jlevi SW View Post
Completely normal, the rings are just cold and need the alternator to run at full power.
Thanks
ManUtd8 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 06:37 AM   #5
TioTitin'sBlau3
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: Copperas Cove, TX
Posts: 393
My Ride: 03 TopazBlau3
Send a message via Yahoo to TioTitin'sBlau3
Don't mean to thread jack, but mine also do that but are purple instead and it only happens with two of them... what gives its the most inner one on the right side and the outer on the left side any clues. It looks weak compare to the others and after it has been running for several hours it still will not clear up and go full power any other clues??
__________________
Tio Blu, in hiding.


///M South on Facebook
TioTitin'sBlau3 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 09:22 AM   #6
xPhantom
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sugar Land, TX / Lincoln, NE
Posts: 2,805
My Ride: 2003 BMW M3 (TiAg)
Send a message via AIM to xPhantom
yeah, i think mine suffer from the cold weather too...

they always start off like this:






it's strange though...
before my old ballasts blew out.. this never happened.
then, once i got my new ballasts... it's always like this...
and sometimes my driver's side takes like ten minutes to warm up.
xPhantom is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 09:31 AM   #7
clinique
Registered User
 
clinique's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Posts: 2,011
My Ride: 06 M3 Vert
mine do that as well

luckily, its the outermost ones that are fully lit, so it doesn't look unbalanced
__________________
clinique is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 04:22 PM   #8
TioTitin'sBlau3
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: Copperas Cove, TX
Posts: 393
My Ride: 03 TopazBlau3
Send a message via Yahoo to TioTitin'sBlau3
So how do we fix this problem??? My 3 looks like it got beat up and it has a black eye (that meaning purple) it really blows it makes me look cheap!!! Anyone have this problem and have fixed it????? Please give some guidance on how to address this issue....its a stupid one to have>..
__________________
Tio Blu, in hiding.


///M South on Facebook
TioTitin'sBlau3 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 04:24 PM   #9
Edison@JleviSW
1.888.JLEVISW
 
Edison@JleviSW's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Santa Clara
Posts: 28,332
My Ride: BMW Duh
Send a message via AIM to Edison@JleviSW
There unfortunately is no fix to the problem at the moment, it's a matter of the rings just being cold and needing full power from the alternator to warm up.
Edison@JleviSW is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 05:25 PM   #10
TioTitin'sBlau3
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: Copperas Cove, TX
Posts: 393
My Ride: 03 TopazBlau3
Send a message via Yahoo to TioTitin'sBlau3
Is there a way to install new bulbs or update the rings???
__________________
Tio Blu, in hiding.


///M South on Facebook
TioTitin'sBlau3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use