E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 11-01-2009, 04:05 PM   #1
m-tints
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 82
My Ride: 2004 E46 Coupe
Send a message via Yahoo to m-tints
Help! Im Freeeeeezing!

hi guys again, it seems all i do is put up faults with my BMW on here, think i have bought a pup! One thing goes worng, that gets fixed then something else goes wrong.

Now its the blowers

The climate control unit is working and you can here it start up/switch off, but there is now blow?

nothing coming thorugh the blowers at all??

anyone got any ideas what has gone wrong this time?


cheers guys, you help is much appreciated as usual.

Mark
__________________
m-tints is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 11-01-2009, 04:07 PM   #2
botaman
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: In the wood
Posts: 651
My Ride: 330xi/5 530/5SC
It's probably FSU final stage unit.
botaman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2009, 04:08 PM   #3
andypandy_e46
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: t-town
Posts: 281
My Ride: 2000 bmw 323i
are you sure the vents are open and not closed, it could be that the fan is jammed or something thats the only thing i could think of as of right now.
__________________


Uploaded with ImageShack.us
andypandy_e46 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2009, 04:11 PM   #4
m-tints
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 82
My Ride: 2004 E46 Coupe
Send a message via Yahoo to m-tints
yes all vents are fully open, tried the air con and you can here that power up as normal but still no wind through the blowers, crazy! never had a problem like this before.
__________________
m-tints is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use