E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > DIY: Do It Yourself

DIY: Do It Yourself
Post here to share or improve your wrench turning skills! All BMW E46 DIY tips, tales, and projects discussed inside. Learn to work on your car and know the right BMW parts you will need!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 02-19-2010, 07:03 AM   #1
vin2o89
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: NY
Posts: 11
My Ride: sg metallic 05 330xi
Angry HELP OEM xenon lowbeam not working, checked bulb

HELP! my oem xenon lowbeams are not working, just got the car a week ago. before i picked it up i noticed some flickering when i would shift a little hard and the chevy dealership told me it was a bulb and they replaced it... 1 week later, it doesnst work at all. I checked the bulbs and they're fine, what else can it be and how to I test it. All help is appreciated
vin2o89 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 02-19-2010, 08:50 AM   #2
mikeyb74
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Raw-chest-ah, NH
Posts: 755
My Ride: Jet Black 01 325xit
Send a message via AIM to mikeyb74
I would check the Ballast because they are known for failing.
__________________
The BMW e46 3er Sport Wagen...

"The station wagon thatís finally gorgeous enough, engaging enough to drive, and sufficiently
swell to lure folks out of those cumbersome utes." -Car and Driver

It's funny... people who drive anything expensive often get labeled by folks who drive less expensive cars. I have found, without exception, that douchebags cover all demographics and incomes. You can be an douchebag in either a Echo or an Escalade.
mikeyb74 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2010, 01:57 PM   #3
vin2o89
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: NY
Posts: 11
My Ride: sg metallic 05 330xi
thanks, yea thats what it was, it smelled burnt, anyone know where can i get replacement ballasts? oe and aftermarket?
vin2o89 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use