E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

View Poll Results: Have you had problems with your EE LED tail lights?
Yes 27 47.37%
No 30 52.63%
Voters: 57. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 03-31-2010, 09:47 PM   #21
Riverbmr3
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: H-town
Posts: 4,014
My Ride: slow 3
mine has been superb for a year so far...
Riverbmr3 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 12:10 AM   #22
zx5rider
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: Virginia
Posts: 1,326
My Ride: 03 M3 , 03 TT 330,
Send a message via AIM to zx5rider
Mine fit great....
__________________


'03 330 Technique Tuning Stage 2 Turbo. (Parting out)
'03 M3
'11 BMW s1000rr
zx5rider is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 07:06 PM   #23
Hartman
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: Indianapolis
Posts: 1,404
My Ride: 2000 323i
bump
__________________
Hartman is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 07:11 PM   #24
Lonely Tylenol.
Banned
 
Join Date: Mar 2009
Location: 201*
Posts: 645
My Ride: is faster thAn yours
Send a message via AIM to Lonely Tylenol.
no problems
Lonely Tylenol. is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 08:38 AM   #25
maverick7676
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: Seoul/South Korea
Posts: 138
My Ride: 2004 330i ZHP
3~4 bulbs out on the left blinker.
No issues on fitment... Just the bulbs. Can I replace the bulbs?
__________________
maverick7676 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 08:53 AM   #26
Hartman
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: Indianapolis
Posts: 1,404
My Ride: 2000 323i
Quote:
Originally Posted by maverick7676 View Post
3~4 bulbs out on the left blinker.
No issues on fitment... Just the bulbs. Can I replace the bulbs?
Nope.
__________________
Hartman is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 10:02 AM   #27
ventsifan
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Cape Cod
Posts: 49
My Ride: 325ci, M3conv
Quote:
Originally Posted by gtb323 View Post
random lights went out. Also, one is a little slower then the other on lighting up
^+1
__________________
ventsifan is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010, 11:45 PM   #28
mosill
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Dallas, TX
Posts: 1,016
My Ride: E46 M3
Send a message via AIM to mosill
I am not sure if there is any interest but I am in the process of repairing a set of EE LED tails that had several turn signal bulbs go out. I am just awaiting parts so I put them back together, test them, and take pics to verify that I can repair these tails. Once I get some pics I will make an official thread if anyone is interested in me repairing their tails. I was just hoping to gauge interest since several of you had issues.

Sorry to thread jack.
__________________

mosill is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 11:46 PM   #29
02silv///M
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sunshine state, J-ville
Posts: 148
My Ride: 02 Silver ///M
Biggest waste of money... mine never work correct from the time I got them. I get bulb light out warning. LED works fine.. Next time I'll buy OEM.. I paid $375.00 two and half ago from Umnitza.
02silv///M is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 11:53 PM   #30
jailonacs99
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: USA
Posts: 499
My Ride: 2011 335is
Mine are a few years old now, no problems.
__________________
jailonacs99 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2010, 12:00 AM   #31
iwannagofast
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: 858/305
Posts: 315
My Ride: 01 330ci
Send a message via AIM to iwannagofast
everything works great however i have the bulb out warning on my dash... also when i first start my car up. they flicker really fast about 5 times but acts normal after that
__________________

xbox live: stopthisfall
iwannagofast is online now   Reply With Quote
Old 09-06-2010, 12:48 AM   #32
CoEEzi
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Toronto
Posts: 15
My Ride: 02 CB m3
Quote:
Originally Posted by mosill View Post
I am not sure if there is any interest but I am in the process of repairing a set of EE LED tails that had several turn signal bulbs go out. I am just awaiting parts so I put them back together, test them, and take pics to verify that I can repair these tails. Once I get some pics I will make an official thread if anyone is interested in me repairing their tails. I was just hoping to gauge interest since several of you had issues.

Sorry to thread jack.

Very interested in your repair. I am on my 2nd set and a friend of mine has the same problem. A few bulbs on the driver side are out. Wondering how to repair since I have the old tails lying around with good led bulbs.
CoEEzi is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2010, 07:26 AM   #33
Bert336
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Triad, NC
Posts: 209
My Ride: 330i ZHP 6MT
i have no error codes on the dash but i do have some LEDs that are out, but seems that they work sometimes and sometimes a different strip will go out. i looked in the back of the lights and i did not see any loose wires fitment on mine were really not bad, i did wish i could of used my old OEM backplates, the ones included are weak...
__________________
Bert336 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use