E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 04-28-2010, 03:49 PM   #1
stigg
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: KY & ME
Posts: 118
My Ride: 2003 325 Wagon
New CCV/Oil Seperator Bad out of the Box?

So I did this last month. I replaced the engine belt with it. After all said and done I started to get an intermittent Honk/Goose sound. At first thinking this was a tensioner that I failed to replace. I didn't have the sound with my failed valve before. Now I think I have the sound with a 2nd bad valve.

Could I have missed hooking up the hose from the CCV to the Dipstick or cracked one of the hoses? Im trying to figure out what is causing the sound.

I do have oil in the newly installed top Hose from the Valve Cover. I'm not encouraged.
stigg is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 04-29-2010, 09:28 AM   #2
stigg
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: KY & ME
Posts: 118
My Ride: 2003 325 Wagon
No input on this?
stigg is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 09:37 AM   #3
330ciandr6
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: .
Posts: 6,605
My Ride: .
Send a message via AIM to 330ciandr6 Send a message via Yahoo to 330ciandr6
yes they can be bad right out of the box, had one up here about a month ago that was bad brand new. but yes, you could have also not connected a hose all the way.
__________________

Have a oil or coolant leak? Click here!:http://forum.e46fanatics.com/showthr...732&highlight=
ABS/DSC/Brake/Airbag light on?? Click here!:http://forum.e46fanatics.com/showthr...648&highlight=
330ciandr6 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
oil sperator/ccv

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use