E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > New Member Introductions

New Member Introductions
New members check-in, introduce yourselves, and post a picture of your BMW here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-17-2010, 10:14 AM   #1
coolgeorge
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: south carolina
Posts: 6
My Ride: 325i 2003
starter problem?

Hi guys 1st post went out to eat last nite came out and car (2003 325i automatic) would not start (would not turn over at all ) all lights, radio etc came on turn key on off 5 or 6 times seemed dead Then tried few more time and bam stared right up as nothing wrong. Then get up today same thing
on about 6th try car started up and runs fine . Any thoughts on problem ? Thanks
coolgeorge is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 07-17-2010, 11:33 AM   #2
Chrisbmwcy
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Cyprus
Posts: 109
My Ride: E92 M Sport
Its the Starter Motor. Had the same issue. Replace it
__________________
Chrisbmwcy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 02:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use