E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 70 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 04-03-2011, 04:12 PM   #501
lfhdez
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Location: Corona CA
Posts: 377
My Ride: 2004 BMW 325i
Send a message via AIM to lfhdez Send a message via Yahoo to lfhdez
Sorry for the delay in the response. I didn't use any download manager. and I had stopped my download and re-started it the first time it said it was DLing it at 40 kb/s, Second time it averaged out at 100 ... not optimal but it cut it down to half of the time. So I fell asleep.... By the time I woke up, the whole file had downloaded with no problems.
__________________
~Lu

Transmitido en espaņol por SAP
lfhdez is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 04:43 PM   #502
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
Would anyone having trouble downloading this be interested in using a bittorrent client to get the files?

Darkoz, any objection to this?
__________________
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 05:08 PM   #503
Darkoz
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: South Australia
Posts: 3,306
My Ride: E46 325Ci
Quote:
Originally Posted by loginfailed View Post
Would anyone having trouble downloading this be interested in using a bittorrent client to get the files?

Darkoz, any objection to this?
Not at all, go for it.
__________________
Darkoz is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 05:20 PM   #504
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
Quote:
Originally Posted by Darkoz View Post
Not at all, go for it.
http://thepiratebay.org/torrent/6292481/Zokrad.zip

Someone please try it out to test if it works.
__________________
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 05:55 PM   #505
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by loginfailed View Post
http://thepiratebay.org/torrent/6292481/Zokrad.zip

Someone please try it out to test if it works.
Thank you trying right now. Somehow the download got stuck again on the original file.
I will revert once complete.
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 05:56 PM   #506
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by lfhdez View Post
Sorry for the delay in the response. I didn't use any download manager. and I had stopped my download and re-started it the first time it said it was DLing it at 40 kb/s, Second time it averaged out at 100 ... not optimal but it cut it down to half of the time. So I fell asleep.... By the time I woke up, the whole file had downloaded with no problems.
No worries! Still problems on my side so trying the torrent approach now.
Thank you
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 06:10 PM   #507
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
Looks like its working.. I've got 2 peers and it's uploading at ~250k.

Once you get the file completed, please leave it running and seed it so others can get it faster.
__________________

Last edited by loginfailed; 04-03-2011 at 06:15 PM.
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 11:04 PM   #508
Darkoz
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: South Australia
Posts: 3,306
My Ride: E46 325Ci
^^ I've included the torrent download link to my original Primo 1.2 download post #424, thanks to loginfailed (if that's OK with you)
__________________

Last edited by Darkoz; 04-03-2011 at 11:05 PM.
Darkoz is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2011, 11:26 PM   #509
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
No problem, I'll seed it as long as needed. Anyone who completes the download please help me seed, since the machine I seed on may not be online 24/7.
__________________
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 08:51 AM   #510
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by loginfailed View Post
No problem, I'll seed it as long as needed. Anyone who completes the download please help me seed, since the machine I seed on may not be online 24/7.
Just finished downloading the torrent, worked great. Now seeding it.

Time to try it on!

Thanks to all for the help
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 09:52 AM   #511
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by bsauvage View Post
Just finished downloading the torrent, worked great. Now seeding it.

Time to try it on!

Thanks to all for the help
Runs fine until it tries to load the map then it crashes and asks for missing maps.
Where can I get them please ?
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 09:54 AM   #512
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by bsauvage View Post
Runs fine until it tries to load the map then it crashes and asks for missing maps.
Where can I get them please ?
Sorry disregard my noob question, I read again Darkoz post and it's all in there...
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 10:08 AM   #513
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
Quote:
Originally Posted by Darkoz View Post
The map files from Primo 1.1 will still work, so you can copy the map files from your previous Primo 1.1 to the content/map folder (or download link below for maps)
http://www.igo-maps.info/
^^Look Here
__________________
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 10:33 AM   #514
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by bsauvage View Post
Sorry disregard my noob question, I read again Darkoz post and it's all in there...
It works!... awesome... only problem is: the Nuance TTS voices don't seem to have TTS Pro enabled: somehow all the TTSPRO options are greyed out. Do you know how to fix this ?
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 10:49 AM   #515
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
Quote:
Originally Posted by Darkoz View Post
You need the TTS PRO voices to access the greyed out settings......http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=82&t=6539
^^Here
__________________
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 11:15 AM   #516
bsauvage
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hong Kong
Posts: 10
My Ride: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by loginfailed View Post
^^Here
Hahaha... I like that! (and I also feel bad for not having read carefully enough!)

Thanks.
bsauvage is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 10:17 PM   #517
loginfailed
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston
Posts: 361
My Ride: My buddies 350hp
Quote:
Originally Posted by bsauvage View Post
Hahaha... I like that! (and I also feel bad for not having read carefully enough!)

Thanks.
Glad to help.
__________________
loginfailed is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2011, 09:38 AM   #518
Ivanhoe
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Miami, Fl
Posts: 331
My Ride: BMW 330 xi 2005
Quote:
Originally Posted by DANe46 View Post
Anyone having a problem with Primo 1.2 not locking in your map color setting... after every startup it goes back to default map colors. I really like Jove night colors but 1.2 will not hold on to this setting.
I am having the same problem as Dane, but not only with the colors map, with all the other settings, voices, etc.

I saw the solution give by Darkoz Post # 418 to the night scheme, what we can do for the rest of the settings ?

Another thing is that my screen looks a little off, corner rigth side, how can I correct this ?

Thanks for your help
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo.JPG
Views:	126
Size:	86.0 KB
ID:	399116  
__________________
Ivanhoe is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2011, 02:17 AM   #519
Chill72
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 5
My Ride: E92 M3
Quote:
Originally Posted by Ivanhoe View Post
Another thing is that my screen looks a little off, corner rigth side, how can I correct this ?

Thanks for your help
There is an option somwhere in the setting menu where you can shift/expand the screen just like on some video games. Play around with the settings and you should stumble upon it.
Chill72 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2011, 02:22 AM   #520
Chill72
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 5
My Ride: E92 M3
Quote:
Originally Posted by Chill72 View Post
Ok I see, I'm assuming winrar is some kind of program that I need to get to unzip files...Is that correct?

Also if I only download the Navteq maps and put them inside the map folder on your program...everything should work fine right?

Those regional things (speedcam, buildg, dem, phoneme) are just optional bells and whistle things...is that right?
Ok I answered my question through trial and error. If you want to plug in Euro maps into Darkoz's download then you have to change everything to euro stuff in "content" subfolders. Earase all US stuff and plug in Euro versions. It may be common knowledge to most but helps for first timers like me.

Thanks a lot for your contributions here Darkoz...it helped me out a great deal
Chill72 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use