E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > E46 Xi Forum

E46 Xi Forum
The E46 XI was produced from 01-05 in sedan and touring body styles. Powered by either a 2.5L inline 6 in the 325xi or a 3.0L inline 6 330xi. Discuss all thing about BMW AWD E46 'Xi' here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12-19-2010, 09:04 AM   #21
Messe46
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: New York/Burlington
Posts: 674
My Ride: 325xi ZSP - ONRLS
Send a message via AIM to Messe46
this actually happened to me over the summer on the way to work (2 miles from my house). i brought it to the shop to check and clear the codes. my mech thought it was the steering angle sensor. anyway, since we cleared the codes, it's been fine (knock-on-wood).
__________________
-Mike

Im sorry, but having an Aston Martin DB9 on the drive and not driving it is a bit like having Keira Knightley in your bed and sleeping on the couch. If youve got even half a scrotum its not going to happen.
-Jeremy Clarkson
Messe46 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 10:23 AM   #22
dmoney10
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Location: Revere MA
Posts: 644
My Ride: Hates Crustangs
Send a message via AIM to dmoney10
i had the same problem, it was really stupid, my positive where the abs plugs into was loose, check the battery connection under the hood(not trunk) it might be a loose wire, if not its a wheel speed sensor or abs module
__________________
Yoga Pants and Stance
Eurosport Performance
dmoney10 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use