E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-20-2011, 09:17 PM   #1
miaM7
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montreal
Posts: 334
My Ride: 04 325i Sp
Noise w Bluetooth parrot and infiity amp -SOLVED

AnyOne has the bluetooth parrot/connects system and an aftermarket amp? Whenever i am in a call, i get all these weird pops in the rear speakers. I thought the parrot system only drives the front speakers?

I am curious if the rear speaker wiring is pass-through the parrots or not, and hence introduces some kinda noise.

Last edited by miaM7; 01-30-2011 at 10:00 AM.
miaM7 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-29-2011, 09:14 PM   #2
miaM7
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montreal
Posts: 334
My Ride: 04 325i Sp
Solved!

The POS wiring that comes with the connects sends the Rear speakers + to the car harness while sending the rear speaker - to the Connects. super weird, so i connected the HU rear speaker signals back to the car harness bypassing the connects. Presto, no more pop sounds in the rear speakers !
miaM7 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 08:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use