E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > New Member Introductions

New Member Introductions
New members check-in, introduce yourselves, and post a picture of your BMW here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-13-2011, 01:04 AM   #1
JoesBMWNC
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: Raleigh, North Carolina
Posts: 2
My Ride: BMW 2000,323i
Smile New member

Hello everyone. I'm a new member here. I'm from Raleigh, NC. This looks like the perfect place to learn new things about BMWs. I got my first BMW about nine months ago, its a 2000 323i. I really like it a lot and runs great! Yesterday I had to get an inspection on the car and I could not complete the inspection. They told me at this oil change facility that my car was not communicating with their computer. It went about half way with the process and it would just stop. They said to take it to the dealer or BMW repair shop. But, before I do this, I would like to know if any of you people have had this type of problem before. What are the solutions for this problem. The car is running great and nothng seems wrong. Thanks for any help you folks can give me. Have a great day.
JoesBMWNC is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use