E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Driveline, Engine & DME Tuning

Driveline, Engine & DME Tuning
Talk about driveline improvements, NA tuning and DME tuning your E46 BMW here. This includes diffs, intakes, exhausts, chips, software and OBD tuning.

Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 07-19-2015, 10:23 PM   #1
OEM ///Member
AdaRi's Avatar
Join Date: Dec 2013
Location: Sacramento CA
Posts: 46
My Ride: 2004 325i e46 sedan
DSC nd BRAKE lights *Replaced Parts* and still have problem


I am having a problem with the DSC and BRAKE lights turning on after about 5-10 minutes of driving. Previously, I replaced struts, springs, control arms, tie rods and endlinks. After this my DSC and BRAKE lights were on constantly. I had an alignment and they stayed on until i disconnected the battery. I have gotten this scanned and it said front right wheel speed sensor. I have replaced the wheel bearings and the speed sensor. The lights still come on after a few minutes of driving.
I have searched many forum posts throughout this forum and bimmerfest and can not find anything similar to my problem.

Any help would be great.
Work in Progress.
2004 325i Sedan GrauGruen Metallic
Beyern 19x9.5 front, 19x10.5 rear/ Clear LED side markers/ Black Roundels/ Matte black kidney grilles/ Smoked m3 tails/ Clear Corners/ Front LED turn signals

Intake manifold/ Coolant Hard Line DIY
AdaRi is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 08-08-2015, 09:26 PM   #2
Registered User
Join Date: Jul 2007
Location: Milwaukee
Posts: 128
My Ride: batmobile
it's possible that one of your rear speed sensors is out too. does your speedometer work? another possibility is that the abs module is on its way out the door or it has completely failed.
daemonicus is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Censor is OFF

All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use