E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-24-2012, 03:37 PM   #1
Br3tt71
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: Florida
Posts: 106
My Ride: 2000 BMW 323i
Ike and ews error

I just got my scanner in the mail the other day and tried connecting it to my car but realized I need to get the 20 point connector for under the hood. I was getting a connection error with the Ike and ews before I got the 20 pin connector and now I'm getting them again with the connector. I have been reading about soldering pins 7+8 together and 1+2 but when I took apart the scanner it looks nothing like what I have been seeing. Also the soldering should only be for coding which I want to do anyways but it should still be able to read the errors and scan my car. I have a 2000 323i. Any help or ideas?
Br3tt71 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 10-31-2012, 08:02 PM   #2
shathiso morima
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Botswana,Gaborone
Posts: 15
My Ride: Bmw E46 318I
i have the same problem on my 2000 318i.i am starting to suspect something might be burned or cut.fuses,cables or relay that link the plugs to the modules.i guess you can only read the DME and gearbox right?if so what codes do you get?
shathiso morima is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2012, 08:09 PM   #3
Br3tt71
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: Florida
Posts: 106
My Ride: 2000 BMW 323i
I returned my scanner and got a new one and now everything works fine
Br3tt71 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use