E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10-18-2012, 10:32 AM   #1
Taitss
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Estonia
Posts: 4
My Ride: BMW 323i
e46 323i 2.5 125kw rough idle misfire

Hello!
I got problem with my car.
By most of the times i stop at stoplight, my car is idleing bad and cuts off fuel injection on cylinder #4
I had the codes read in local dealers
The codes were P0304 and P0306
I have checked for vacuum leaks, swapped MAF checked the CCV, cleaned ICV, cleaned throttle body, checked plugs and coils and boots (swapped them around, the problem stayed in cyl #4) I also had the camshaft sensor replaced.
There is no smoke etc..
Sometimes the car runs fine.. and by fine i mean great. I know it sound weird, but yeah, sometimes the car runs so smooth its hard to tell if the car is running at all.
Any suggestions?

Taivo
Taitss is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 10-18-2012, 12:53 PM   #2
Taitss
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Estonia
Posts: 4
My Ride: BMW 323i
http://realoem.com/bmw/showparts.do?...44&hg=13&fg=15
Does that nr 11 vac hose need to attatch to something? I got that just layin somewhere between the engine. The itp of it seems like it has been torn off of something..



edit: Oh.. it has to be connected to the CCV... I'll get new hose tomorrow and see if that helps.

Last edited by Taitss; 10-18-2012 at 01:20 PM.
Taitss is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use