E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Driveline, Engine & DME Tuning

Driveline, Engine & DME Tuning
Talk about driveline improvements, NA tuning and DME tuning your E46 BMW here. This includes diffs, intakes, exhausts, chips, software and OBD tuning.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-28-2016, 01:02 PM   #1
pashka94
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Location: richmond,va
Posts: 2
My Ride: gti,330ci,rx8
Help! cluster stopped working with warning lights engaged

I have an 2006 330ci e46, when I was driving up my driveway simultaneously my abs, traction, and brake light lite up. However, the car runs fine, I continued to drive I noticed that my traction won't turn off my speedometer and odometer stopped as well. I'v did some research but never found an direct answer cant afford to go to a dealer but i have a friend that has an obd2 reader that gave me these codes. 5E19, 5E1A, 5E24, 5E30, 5DB0, 04(slider fault). I changed both of the speed sensors and actually got rid of the 5DB0 code. what should I do next?
pashka94 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-28-2016, 03:15 PM   #2
HakenTT
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: gross deutsches reich USA
Posts: 952
My Ride: 323i with S54
Cluster did not stop working. Looks like CAN massage is missing from brake system computer. You need to read codes from that system.
__________________
Siemens MS43 tuning master
HakenTT is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2016, 07:33 PM   #3
pashka94
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Location: richmond,va
Posts: 2
My Ride: gti,330ci,rx8
Yeah sorry, my cluster stopped showing my speed everything else works.
pashka94 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Censor is OFF





All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2016 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use