E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > E46 Xi Forum

E46 Xi Forum
The E46 XI was produced from 01-05 in sedan and touring body styles. Powered by either a 2.5L inline 6 in the 325xi or a 3.0L inline 6 330xi. Discuss all thing about BMW AWD E46 'Xi' here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10-24-2012, 08:31 AM   #1
cimca4120
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Guatemala
Posts: 12
My Ride: E46 (325xi)
Send a message via Skype™ to cimca4120
DSC brakes and ABS lights are one 325xi

Hi all, I own an 325xi ´03 and i have a part replace on the front end of the car yesterday dont know the name in english (mulata o brazo), Havent take the car to alignmet but dont know it that what´s causing the problem.
have some one had the same Issue? can i get some help plzzzzzz
cimca4120 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 10-24-2012, 09:17 AM   #2
SamDoe1
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Minnesnowta
Posts: 3,503
My Ride: Clubs baby seals
If Google translate is right, you replaced the front control arm. What you likely did is either damage or dislodge the wheel speed sensor on one or both of the front wheels. Check that out.

Have you driven the car yet?
SamDoe1 is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 09:27 AM   #3
cimca4120
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Guatemala
Posts: 12
My Ride: E46 (325xi)
Send a message via Skype™ to cimca4120
thnkx, yeah I took it from the mecanics shops home and from home to work and still on, will check on the sensors, and also I need to aligne the whells,
by the way do you knwo where are the sensors located?
cimca4120 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 11:01 AM   #4
SamDoe1
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Minnesnowta
Posts: 3,503
My Ride: Clubs baby seals
http://realoem.com/bmw/showparts.do?...64&hg=31&fg=10

Part 10.
SamDoe1 is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 01:19 PM   #5
cimca4120
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Guatemala
Posts: 12
My Ride: E46 (325xi)
Send a message via Skype™ to cimca4120
Thanks a lot mate, looks similar like the brake sensor but its located in diferent place.!!!

Last edited by cimca4120; 10-24-2012 at 01:32 PM.
cimca4120 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 10:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use