E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12-08-2012, 05:52 PM   #1
TireIron
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: California
Posts: 2
My Ride: 2003 325I
Eletrical issue need help

I looked outside today and noticed that my car's headlights were on for some odd reason. I go to unlock my car and turn them off when I notice that the remote unlock does not work at all. I manuely insert the key and open the driver door and see that all the warning lights and such are on and that my brake lights are also on. I start my car and everything goes back to normal. I drove around for 30 minutes and it seemed to be perfect. I get home and turn the car off and take the key out and the lights pop back on and the dash lights up with all the signals again.

So far I have opened to fuse box to check for moisture and it was perfectly dry as it should be. I pulled the battery let it sit for 5 minutes and put it back and the lights and warnings flashed up again.

I asked many people and no one is is sure what is going on. Now I'm here to pick your brains to get a solution!

Here is what my cluster looks like:
http://i.imgur.com/uCCCP.jpg


Summery: When car is not running and key is removed, headlights, brake lights and warning lights are on still, electric locks dont work._a_
TireIron is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 12-08-2012, 07:06 PM   #2
jgold47
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: Imported from Detroit
Posts: 1,254
My Ride: 2004 X5 3.0
how old is your battery?
__________________
Religion, Politics, and which oil is the best to use. Three things never to be discussed in polite company...

my about me link
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=791566

jgold47 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2012, 07:13 PM   #3
TireIron
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: California
Posts: 2
My Ride: 2003 325I
My battery was bought 3/19/2012 so it's only 9 months old give or take
TireIron is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use