E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Driveline, Engine & DME Tuning

Driveline, Engine & DME Tuning
Talk about driveline improvements, NA tuning and DME tuning your E46 BMW here. This includes diffs, intakes, exhausts, chips, software and OBD tuning.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12-11-2012, 12:56 PM   #1
23dilbert
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: Grand Cayman
Posts: 124
My Ride: 2000 BMW 323I (RHD)
Weird writing on dash.

Does any have any idea what this is? When I put the car in tiptronic mode "oil service" comes up, any idea on how I can fix it? Also when the writing is in English and i'm at a stop light and leave my car in drive that sign with the exclamation-mark appears and my car barley enough power to start going again.
Has anyone had this problem? The car is euro spec I don't know if that'll have anything to do with it.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo 1.jpg
Views:	83
Size:	132.8 KB
ID:	481702  

Last edited by 23dilbert; 12-11-2012 at 12:57 PM.
23dilbert is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 12-11-2012, 10:49 PM   #2
j_block
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: SA TX
Posts: 1,239
My Ride: 2003 325i
Tranny problem

Sent from my SPH-D700 using Bimmer App
__________________
j_block is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 10:20 AM   #3
23dilbert
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: Grand Cayman
Posts: 124
My Ride: 2000 BMW 323I (RHD)
Quote:
Originally Posted by j_block View Post
Tranny problem

Sent from my SPH-D700 using Bimmer App
I know any tranny problem is serious but how serious is this? It's been happening for 8 months now. Do you think it'll soon go out?
23dilbert is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2013, 04:52 AM   #4
vitalik-seattle
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Seattle WA
Posts: 42
My Ride: 2004 M3
I'd check all connectors to the battery,starter and alternator. First check if your battery cables in trunk get hot and check your voltage when car is working
__________________
My freedom is on 2 wheels =)
vitalik-seattle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Censor is OFF





All times are GMT -5. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use