E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Suspension & Braking Forum by BimmerWorld

Suspension & Braking Forum by BimmerWorld
Have some questions about suspension or brake setups for your E46 BMW? Get all your answers here!
Sponsored by BimmerWorld

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 09-21-2012, 07:25 PM   #1
WilliamLD
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chambersburg, PA.
Posts: 573
My Ride: 01' Bmw 330ci
Suspension clunking

I have a noise coming from my rear suspension but have yet to figure out what it is. I have a tein ss setup and just replaced my rear shock mounts with a rogue engineering set. I thought replacing these would fix the issue but its still there. I spoke with the mechanic and he said the other bushings look good. Is there anything else that could cause this? Sub-frame damage? Bad shocks? Any help would be appreciated.
WilliamLD is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 09-21-2012, 11:37 PM   #2
njoni007
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Edmonton, AB
Posts: 138
My Ride: 330Ci ESS TS2
For rear make sure you check the diff rear mount if this is happening when accelerating or decelerating, but if that is not the case then you are looking at the subframe...mostly left side.
njoni007 is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 08:13 AM   #3
WilliamLD
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chambersburg, PA.
Posts: 573
My Ride: 01' Bmw 330ci
It sounds like it is coming from the rear right side mostly. I had new RSMs put in last week hoping this would fix the issue.
WilliamLD is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2013, 05:34 PM   #4
Gepetto
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: New York
Posts: 49
My Ride: 2004 325i
Have you figured out what it was? Did changing the RSM's take care of it?
I have a similar problem.
Gepetto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use