E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > BMW Regional Forums > Regional Forums > Mid Atlantic

Mid Atlantic
Have you seen another BMW while driving around in your area? Maybe you can find their car in the E46Fanatics Garage!
DC DE MD PA VA WV

If you don't have your garage setup, sign up today HERE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-23-2013, 09:47 PM   #1
Cayne23
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: forest hill, md
Posts: 566
My Ride: 2002 m3 convertible
eml light dsc light

Ok so i've had issues with my eml light, followed by dsc and limp mode. After a restart, no lights. Took my car to my indy shop to read codes. Got codes 76, 77, 78, 79. Took cqr back into shop to get the tps sensors replaced but i told them to test them first. They did, and they said they r working correctly but suggested doing a throttle adaptation. So i told them go ahead. Still getting the lights. Wtf?? Could my throttle bodies just b dirty if my sensors were tested and they were fine?? any help would b great. Oh forgot to mention, today my eml light stayed on when i started my car for the first time today. Would not go off after a restart. No dsc light or limp mode. I drove the car, it drives ok. Every now and then i feel a brief surge in acceleration. Thats when my eml light would normally have come on, but its already on. Thats why im wondering if my tb is sticking. And it was only 23 today. Please help
Cayne23 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-27-2013, 09:00 PM   #2
Cayne23
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: forest hill, md
Posts: 566
My Ride: 2002 m3 convertible
No thoughts anyone?? I was thinking maybe just dirty throttle bodies was the problems
Cayne23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use