E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > DIY: Do It Yourself

DIY: Do It Yourself
Post here to share or improve your wrench turning skills! All BMW E46 DIY tips, tales, and projects discussed inside. Learn to work on your car and know the right BMW parts you will need!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 02-04-2013, 11:27 PM   #1
michael2731206
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Diego CA.
Posts: 2
My Ride: 02 bmw 325i
BC button not working

I have a 2002 325i and I changed the oil and when I went to reset the OBC so it knows I changed the oil. The post on the left side didn't work, the tip was broke on the inside. I fixed it, put it back together reset the oil, now the BC button doesn't work at all. It is stuck on the clock. When I was messing with it trying to reset the oil before figuring out it was the button, someone said to push auto and defrost at the same time, I did that too. Does anyone know how to fix it? I can get the test to work, I just want the temp, mpg, and other stuff back.

Thanks
michael2731206 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 02-06-2013, 09:46 PM   #2
michael2731206
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Diego CA.
Posts: 2
My Ride: 02 bmw 325i
Okay, I'm replying to my own post because I figure it out and I see lots of people like my self having with this. If you look in the hole where the plugs plug in on the cluster you will see little pins, check and see if some bent over and went in the same hole as the one next to it! That's what was wrong with mine. I used small needle nose pliers to straighten them out and it was still hard to get it to plug back in with out bending it again, so I used a straw from a WD-40 can to slide over them to move them until it fit, now it works but its showing the outside temp to be -40 and I live San Diego so that may be broke. I'm not sure yet, but I know its not -40 outside. lol I hope this helps someone.
michael2731206 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
stuck on clock, turn signal stalk button

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use