E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > New Member Introductions

New Member Introductions
New members check-in, introduce yourselves, and post a picture of your BMW here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-02-2013, 11:03 PM   #1
convertible2001
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: New York City
Posts: 1
My Ride: 2001 325ci (conv)
left signal light indicator came on after installing angel eyes

Hi everyone, I'm new here and i recently got a 325 ci and i just finished installing my new LED angel eyes headlights. but now the left signal indicator came on in the cluster and i checked if the bulb had burned. Everything is fine, all lights are working fine. I was wondering if anyone can help me figure out why the left turn signal light came on ?
convertible2001 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-03-2013, 11:24 AM   #2
k20z1 L
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: North Jersey
Posts: 368
My Ride: 04 330ci
Hmm, that's odd.. Wrong section, you'll probably have better luck elsewhere.
k20z1 L is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 11:42 AM   #3
Snapasaurus
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Vancouver, wa
Posts: 246
My Ride: 2005 325i SULEV
Is it your directional arrow that's on? You might've just bumped the stalk before you turned the car off. It's happend to me a few times.
__________________
Snapasaurus is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013, 08:20 PM   #4
xcar360
Past Site Sponsor
 
Join Date: Jul 2012
Location: China
Posts: 350
My Ride: BMW 318i
Quote:
Originally Posted by Snapasaurus View Post
Is it your directional arrow that's on? You might've just bumped the stalk before you turned the car off. It's happend to me a few times.
good answer ... thanks
xcar360 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 03:41 AM   #5
rg1bmw
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA
Posts: 1,465
My Ride: 2002 Infiniti Q45
Welcome

Check other sections for help on this
__________________

2002 BMW 530i

Black Leather/5 Speed/Sport Package
rg1bmw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use