E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 04-04-2013, 01:35 PM   #1
Sommervik
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: Norway
Posts: 4
My Ride: BMW E46 320D
Angel Eyes: Relay problem (?) - AE flashes and the relay is "ticking/buzzing"

Hey. I have connected AE's on my BMW E46. When I connect the blue wire to the parking lights, comes an annoying"ticking/buzzing sound" + the lights (AE) flashes. When I connect the yellow wire (which actually shall be connected to the coupé light) to the parking lights, the"ticking/buzzing sound" disappears, but the lights still flashing!

I have attached a picture of what the relay looks like and a link to a youtube video that shows the "ticking/buzzing sound"
I really appreciate help!



http://forum.e46fanatics.com/attachm...1&d=1365100440
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LED DRL Fade relay harness_04.jpg
Views:	88
Size:	59.1 KB
ID:	498754  
Sommervik is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 04-05-2013, 12:47 PM   #2
Sommervik
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: Norway
Posts: 4
My Ride: BMW E46 320D
No one?
Sommervik is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2013, 02:26 PM   #3
sillieidiot
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: the OC
Posts: 44,120
My Ride: '06 AW 330ci
Send a message via AIM to sillieidiot
is everything wired correctly? seems like it could be a bad relay or bad wiring
__________________
I like to reply to threads with 0 posts




Have a lighting problem? Read this first:
Lighting-related Troubleshooting Guide
sillieidiot is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 04:57 PM   #4
CoupeMagic323ci
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Albany County, NY
Posts: 533
My Ride: 00 323ci
my Umnitza orion 2 come loose in the relay sometimes. quite annoying. they flash ON when i hit bumps when that happens.haha
__________________
PS3N ID: siberiasurvivor
CoupeMagic323ci is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 04:59 PM   #5
Solidjake
Zero. Oil. Leaks.
 
Solidjake's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NYC
Posts: 22,376
My Ride: 2002 330i
The trigger wire that is connected directly to the relay goes to the foot light, the other one that goes along to the drivers side angel eyes has to be connected to the ECU. Try wiring it properly first and see if the problem goes away, if not the relay is bad.
__________________
WTB FACELIFT SEDAN TITANIUM SILVER DRIVERS FENDER

Youtube - Electric Fan Swap - Projector Retrofit - Bulb Guide - NY to LA cross country
Solidjake is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 05:11 PM   #6
//Maxwelljuppercut
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: il
Posts: 229
My Ride: e46
Quote:
Originally Posted by Solidjake View Post
Try wiring it properly first
/thread
__________________
//Maxwelljuppercut is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 05:12 PM   #7
Solidjake
Zero. Oil. Leaks.
 
Solidjake's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NYC
Posts: 22,376
My Ride: 2002 330i
http://fastm.com/m3/angeleyes_orionv2.html
__________________
WTB FACELIFT SEDAN TITANIUM SILVER DRIVERS FENDER

Youtube - Electric Fan Swap - Projector Retrofit - Bulb Guide - NY to LA cross country
Solidjake is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use