E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 04-09-2013, 10:42 PM   #1
Kevinheidari
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Tampa, FL
Posts: 19
My Ride: 2002 325i
One angel eye flicker!

While I love them, my Orion Lite angel eyes have an issue where just one side flickers like a damn strobe light while on. I switched out the inverter or ballast (whatever you call it) to the opposite side and the problem is gone. My wiring/grounds are not an issue as I have had no problems for quite a few months prior plus I've looked at and checked all grounding as well.

Anyone else have this issue?

Thanks!
Kevinheidari is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 04-10-2013, 09:24 PM   #2
Solidjake
Zero. Oil. Leaks.
 
Solidjake's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NYC
Posts: 23,009
My Ride: 2002 330i
If the problem went away then the circuit board part from the wire harness to the angel eye connectors probably has to be changed.
Solidjake is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2013, 02:50 AM   #3
Kevinheidari
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Tampa, FL
Posts: 19
My Ride: 2002 325i
Quote:
Originally Posted by Solidjake View Post
If the problem went away then the circuit board part from the wire harness to the angel eye connectors probably has to be changed.

Thanks for the input Jake.That's my thought as well. Only thing is where can I get a replacement ballast/inverter? I ended up disconnecting both sides due to the flickering for now.

i ordered a set of these: http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html

But upon wiring them up they barely light up/work.
Kevinheidari is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2013, 01:19 PM   #4
Solidjake
Zero. Oil. Leaks.
 
Solidjake's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NYC
Posts: 23,009
My Ride: 2002 330i
Hmm, don't think that will work for LED angel eyes.

Last edited by Solidjake; 04-12-2013 at 01:20 PM.
Solidjake is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 12:25 AM   #5
Kevinheidari
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Tampa, FL
Posts: 19
My Ride: 2002 325i
Any idea on where to get some replacements?
Kevinheidari is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 01:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use